Verzenden & retourneren

Gratis verzendkosten binnen Nederland boven € 50,-   
Bij bestellingen onder de € 50,- vragen wij voor pakketpost tot 10KG een bijdrage van € 4,95 
Bestellingen die door de brievenbus passen gratis boven de € 25,- 
Overige tarieven worden zichtbaar tijdens het bestelproces 


Bij FeetAffair willen we graag dat U als klant het pakketje zo makkelijk en comfortabel mogelijk kunt ontvangen. Hieronder kunt u lezen hoe u uw pakketje zult ontvangen.

Orders die betaald zijn d.m.v Ideal, vooruitbetaling via bankoverschrijving of via PayPal.

Het pakketje zal bij u thuis worden afgeleverd, u hoeft deze dus niet af te halen op het postkantoor. Mocht u niet thuis zijn, dan zal de postbode het pakketje bij één van uw buren afgeven.

Ruilen of retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop u het pakketje in ontvangst heeft genomen,  retourneren of ruilen. Tijdens deze periode kunt u dus ervoor kiezen om het bestelde product terug te sturen en/of iets anders te bestellen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het aankoopbedrag terug te krijgen. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant!

Zo werkt het:
Stuur het artikel in de originele verzendverpakking.  (schoenen in de originele schoenendoos) Zorg voor een goede verpakking! Plak alstublieft geen plakband of het retouradres direct op de schoenendoos! wilt u het artikel graag omruilen voor iets anders, neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] en vertel ons welk artikel u wilt hebben.

Wilt u, uw bestelling retourneren? U kunt uw pakket in dit geval sturen naar: FeetAffair Dennekruid 93 3068 SG Rotterdam.

Het retouradres dient goed zichtbaar op de buitenkant van de originele verzendverpakking te worden geplakt/geschreven. voor schoenen geldt (niet op de schoenendoos zelf!)  Vergeet uw factuur niet mee terug te sturen!Lever tot slot het pakket in op het dichts bijzijnde postkantoor.

Wij zorgen ervoor dat het geld na ontvangst van uw retour, binnen 7 werkdagen op uw rekening staat. Heeft u bij levering of met iDeal betaald, dan hebben wij uw bankgegevens nodig. Onze klantenservice neemt hierover contact met uw op, zodra wij de retourzending in ontvangst hebben genomen.

Een retourprocedure duurt ca 1-2 weken.

Voorwaarden

U kunt de schoenen of andere items binnen 14 dagen na levering retourneren.
De schoenen of producten moeten in originele staat zijn en ongedragen/ gebruikt. Wanneer de schoenen of items kapot of gebruikt zijn, kunt u geen geld terugkrijgen.

De schoenen moeten verstuurd worden in de originele schoenendoos. Let op! Is de schoenendoos kapot, dan wordt er een bedrag van 10 Euro bij u in rekening gebracht.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »