Klantenservice
1 Verzenden en retourneren
1.1 Waar is mijn pakket
Vanaf het moment dat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten kunt u deze volgen met behulp van een Track&Trace link die wij u toezenden.
1.2 Hoe kan ik mijn schoenen ruilen of retourneren?

Als u de schoenen wilt ruilen, kunt u contact opnemen met [email protected]. Vergeet vooral niet om uw bestelnummer en de gewenste maat door te geven. Wij zorgen er dan voor dat u een nieuw paar (indien op voorraad) krijgt toegezonden. Indien u wilt retourneren en geld terug wilt ontvangen. Dan kunt u de schoenen mits in originele staat in originele schoenendoos en verzendverpakking opsturen naar FeetAffair, Dennekruid 93, 3068 SG te Rotterdam
Denkt u er alstublieft aan, dat wanneer u de schoenen terugstuurt, de factuur is bijgevoegd, zodat wij kunnen zien van wie de retourzending afkomstig is.

1.3 Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als de retourzending bij ons binnen is gekomen. Zullen wij het bedrag binnen 7 dagen op uw rekening terug storten.

2 Levertijden
2.1 Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij streven ernaar uw pakketje binnen 2 dagen te leveren.
3 Vragen en/of opmerkingen
3.1 Vragen en/of opmerkingen

 

Voor vragen en/of opmerkingen stuurt u een email naar [email protected]ir.nl

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden en geven daarom prioriteit aan contact via email. Vergeet niet uw ordernummer aan te geven bij contact met de klantenservice.
4 Contact
4.1 Contact
Wij zijn op telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur. U kunt ons bereiken op nummer 06-42057327. Wij prefereren contact via email. Mocht er daarom niet worden geantwoord, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via [email protected]
Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »